2.Uluslararası Genç Ekonomistler Öğrenci Kongresi

Pamukkale Üniversitesi ve Genç Ekonomistler Kulübü’nün iş birliği ile hazırlanan “2.Uluslararası Genç Ekonomistler Öğrenci Kongresi” ilana çıkıyor . Kongre 18-20 Nisan 2019 tarihlerinde “Hierapolis: Kriz ve Dijitalizm” temasıyla Denizli’de yapılacaktır. Tüm jel kodların açık olduğu kongrede “Bugün ve Gelecek” sloganı ile güncel ekonomik gelişmeler ve dijitalleşmenin tüm detayları tartışılacaktır. En yüksek puanı alan 10 makalenin ödüllendirileceği kongrede; güçlü bilim kurulu kadrosu yanı sıra iş insanlarının da katılımıyla sanayi-üniversite işbirliğini geliştirmek ve teoriyi pratiğe dönüştürmek hedeflenmektedir. Ödül alan en yüksek puana sahip olan üç bildiri ise “Prof.Dr.Celal Naci Küçüker Akademi Ödülü” sıfatıyla Ekonomi Yaz Seminerleri’nde lisansüstü eğitim ile ödüllendirilecektir. Ayrıca ödül alan tüm bildiriler kitapçık olarak basılacak ve yayımlanacaktır.