Bölümümüz İstanbul'daki Emitt Fuarına Katıldı.

31 Ocak-3 Şubat 2019 tarihleri arasında düzenlenen Emitt Fuarına Turizm İşletmeciliği Bölümü öğretim elemanları ve öğrencileri katılmıştır. Bu kapsamda bölüm öğretim elemanları Dr. Öğretim Üyesi Ayhan Karakaş, Dr. Öğretim Üyesi Hande Uyar Oğuz ve Arş. Gör. Ahmet Aslan ve bölümümüzdeki öğrenciler fuara katılım göstermişlerdir.

Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı EMITT, dünyanın en büyük beş turizm fuarından biridir. Etkinlik her yıl 46.000’den fazla sektör profesyonelini ve de dünyanın dört bir yanındaki tatil yerlerinin ve seyahat şirketlerinin sunduğu yeni ve heyecan verici seyahat fırsatlarını yakalamak isteyen turisti ağırlamaktadır. Türkiye ve dünya turizm sektörünü aynı platformda bir araya getiren sektörün en önemli uluslararası buluşma noktası EMITT Turizm Fuarı 21 yıldır sektöre yeni iş ve işbirliği fırsatları sunan turizm zirvesidir. 16 yıl içerisinde dünyanın en büyük ilk beş turizm fuarı arasında yer alan EMITT Turizm Fuarı, her geçen yıl artan katılımcı ve ziyaretçi sayısıyla bölge sektörünün büyümesine doğrudan katkı sağlamaktadır.
  • Üniversitemizden Tarihi Bir Hamle

• Turizm İşletmeciliği Bölümü öğrencilerine yabancı dil sertifikası

• Şerife Bacı Kız Meslek Lisesinde Bölümümüz Tanıtımı Yapılmıştır.

• Bölümümüz Turizm Haftası Paneli Düzenlemiştir.

• Bölümümüz öğrencileri Tatil.com seyahat acentesinin Antalya'daki eğitimine katıldı.

• Tatil.com temsilcileri bölümümüz öğrencilerine seminer verdi.

• Bölümümüz İstanbul'daki Emitt Fuarına Katıldı.

• Bölümümüz Antalya'da faaliyet gösteren 5 yıldızlı Port Nature Otelini ziyaret etti.

• Üniversitemizde 42. Turizm Haftası Paneli Düzenlendi.

• Şerife Bacı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri bölümümüzü ziyaret etti.