Turizm İşletmeciliği Bölümü öğrencilerine yabancı dil sertifikası

Bartın Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Turizm İşletmeciliği bölümü öğrencileri, 56 saatlik Mesleki İngilizce II-IV dersleri kapsamında, derse entegre edilen ESP (English for Specific Purposes) online sertifikasyon uygulaması ile yabancı dil başarı sertifikasına sahip oldu.

Bartın Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Turizm İşletmeciliği bölümü mesleki yabancı dil dersine yenilikçi bir öğretim yöntemi olarak Stockolm/İsveç kaynaklı ESP online uygulaması entegre edildi. Derste başarı gösteren öğrenciler “Başarı Sertifikası” almanın mutluluğunu yaşadı.

Dersle eş güdümlü olarak yürütülen bu uygulamanın otel işletmeciliğinin her birimine ilişkin uluslararası meslekî bir içeriği olduğunu ve 14 ayrı üniteyi kapsadığını belirten ders sorumlusu Yabancı Diller Yüksekokulu öğretim elemanı Öğr. Gör. Akif Gökçe, “Yüz-yüze derslere devam eden, ders içi anlatımlara katılım gösteren ve ders dışı ödev ile sınav yükümlülüğünü yerine getirerek %85 ve üzeri başarı gösteren öğrencilerimiz, sertifikalarını almaya hak kazandı. QR kodlu ve uluslararası geçerliliği olan bu sertifikaların öğrencilerimizin sektörel gelişimini destekleyici bir rolü olduğunu düşünüyorum” dedi.  Sertifikalarını dönemin sonunda alan öğrenciler, zorunlu olarak aldıkları Mesleki İngilizce dersi kapsamında aynı zamanda bir sertifikaya sahip olmaktan duydukları memnuniyetlerini dile getirdi.

• Üniversitemizden Tarihi Bir Hamle

• Turizm İşletmeciliği Bölümü öğrencilerine yabancı dil sertifikası

• Şerife Bacı Kız Meslek Lisesinde Bölümümüz Tanıtımı Yapılmıştır.

• Bölümümüz Turizm Haftası Paneli Düzenlemiştir.

• Bölümümüz öğrencileri Tatil.com seyahat acentesinin Antalya'daki eğitimine katıldı.

• Tatil.com temsilcileri bölümümüz öğrencilerine seminer verdi.

• Bölümümüz İstanbul'daki Emitt Fuarına Katıldı.

• Bölümümüz Antalya'da faaliyet gösteren 5 yıldızlı Port Nature Otelini ziyaret etti.

• Üniversitemizde 42. Turizm Haftası Paneli Düzenlendi.

• Şerife Bacı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri bölümümüzü ziyaret etti.